Vlaardingse Streekmarkten

4x Culturele Streekmarkt Hoogstraat

Op de Hoogstraat en Korte Hoogstraat in Vlaardingen ‘gaat ie lekker’. Er zijn de afgelopen jaren veel nieuwe (creatieve) ondernemers bijgekomen en ook dit jaar verwachten we weer een paar leuke aanvullingen. Ondernemers en bezoekers worden steeds enthousiaster en creatiever. Er is een gevarieerd aanbod van o.a. horeca, fun, ambachten, kunst, mode, verzorging, muziek, delicatessen en slijterijen te vinden.

Als aanvulling op deze positieve vibe organiseren we dit jaar maar liefst 4 edities van de Culturele Streekmarkt Hoogstraat.

Tijdens de markt is deze historische winkelstraat weer even het centrum van het dorp! De streek komt hier samen om de van de lokale geneugten te proeven. Of dat nou op het gebied van lokaal geteeld en geproduceerd voedsel en ambachtelijke producten is of het plaatselijke talent dat zich zelf kan laten zien aan de bezoekers.

Data:
Zaterdag 16 juni van 10.00 tot 22.00 uur *
Zaterdag 11 augustus van 11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 8 september van 11.00 tot 17.00 uur

*Deze markt is onderdeel van het Historisch Stadsspektakel: Vlaardingen 1018 (www.vlaardingen1018.nl).
Alleen op deze dag hanteren we een aangepast tarief van slechts € 25 per kraam.

Standhouders (bij voorkeur met streekproducten of culturele producten/activiteiten) worden van harte uitgenodigd voor deelname! Inschrijven kan via het onderstaande formulier!

INSCHRIJFFORMULIER CULTURELE STREEKMARKT VLAARDINGEN

 

U ontvangt zsm een bevestiging van inschrijving.

Het bedrag voor deelname kunt u overboeken naar rekening NL78.INGB.0657.3492.83 tnv PJ Scheffer penningmeester hoogstraatjes.
U ontvangt later de factuur.

Pas na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving definitief.

Ongeveer een week voorafgaand aan de markt ontvangt u aanvullende informatie over o.a. de standplaats.