Vlaardingse Streekmarkten

4x Culturele Streekmarkt Hoogstraat
Op de Hoogstraat en Korte Hoogstraat in Vlaardingen ‘gaat ie lekker’. Er zijn de afgelopen jaren veel nieuwe (creatieve) ondernemers bijgekomen en ook dit jaar verwachten we weer een paar leuke aanvullingen. Ondernemers en bezoekers worden steeds enthousiaster en creatiever. Er is een gevarieerd aanbod van o.a. horeca, fun, ambachten, kunst, mode, verzorging, muziek, delicatessen en slijterijen te vinden.

Als aanvulling op deze positieve vibe organiseren we dit jaar maar liefst 4 edities van de Culturele Streekmarkt Hoogstraat.

Tijdens de markt is deze historische winkelstraat weer even het centrum van het dorp! De streek komt hier samen om de van de lokale geneugten te proeven. Of dat nou op het gebied van lokaal geteeld en geproduceerd voedsel en ambachtelijke producten is of het plaatselijke talent dat zich zelf kan laten zien aan de bezoekers.

Hoogstraat Proeft!
Tijdens de streekmarkt van 11 augustus is het thema ‘Hoogstraat Proeft’. De bezoeker kan voor een klein bedrag een ‘Hoogstraat Proeft-kaart’ kopen en daarmee bij diverse standhouders en winkeliers iets lekkers gaan proeven. Wilt u deze bezoekers ook aan uw kraam iets laten proeven? Laat het dan hieronder weten bij de aanmelding. We nemen dan contact met u op om u verder te informeren!

Data:
Zaterdag 11 augustus van 11.00 tot 17.00 uur – Hoogstraat Proeft!
Zaterdag 8 september van 11.00 tot 17.00 uur – Nazomeren

Doordat de winkeliersvereniging een deel van de kosten voor haar rekening neemt kost een kraam slechts € 25,00 euro.

Standhouders (bij voorkeur met streekproducten of culturele producten/activiteiten) worden van harte uitgenodigd voor deelname! Inschrijven kan via het onderstaande formulier!

INSCHRIJFFORMULIER CULTURELE STREEKMARKT VLAARDINGEN

 

U ontvangt zsm een bevestiging van inschrijving.

Het bedrag voor deelname kunt u overboeken naar rekening NL78.INGB.0657.3492.83 tnv PJ Scheffer penningmeester hoogstraatjes.
U ontvangt later de factuur.

Pas na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving definitief.

Ongeveer een week voorafgaand aan de markt ontvangt u aanvullende informatie over o.a. de standplaats.

De Culturele Streekmarkten Hoogstraat worden gesponsord door:
Rabobank Rotterdam en BKS Parking